Politica de returnare a produselor

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. Va vom trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce dvs returnati produsul cumparat initial. .

In cazul renuntarii la un produs, va vor fi restituiti banii printr-un transfer bancar, mai putin taxele de transport.

Atentie! Nu primim colete cu plata ramburs.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Global Solutions S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Produsele software (sisteme de operare, aplicatii, antivirusi, jocuri, etc) nu se pot returna decat sigilate. Ruperea sigiliului atrage imposibilitatea returnãrii produsului. Societatea S.C. Global Solutions S.R.L. nu poate fi fãcutã rãspunzãtoare pentru produsele software comandate si desigilate.

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000.

In toate cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.
Pentru a putea returna produsul trebuie sa ne scrieti la adresa contact@dlx.ro .

Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la adresa sau Str. Chiliei Nr. 14 Constanta

 

  • Ultima actualizare a fost realizată Joi, 28 Mai 2020 la 16:19:34